duminică, 19 martie 2017

Probleme mici, indiferenta mare!SNLP Bacau si-a propus sa abordeze punctual fiecare problema de interes general pentru salariatii penitenciarului Bacau si, implicit, probleme de interes personal daca este lezata situatia sociala sau profesionala prin interventia factorilor decidenti de la nivelul unitatii. 

Astfel, incepem cu lucruri mai usurele pentru directorul unitatii, cum ar fi de exemplu solicitarea unor maruntisuri, de care suntem convinsi ca a luat la cunostinta din adresa caruia i-am transmis-o in 17.03.2017. Vorbim, evident, de solutionarea unor probleme ale salariatilor care executa misiuni de paza pe perimetrul locului de detinere. 

Daca o structura sindicala recurge la intocmirea unei adrese pentru solutionarea unor chestiuni de genul repararii unor scaune, schimbarii unor telefoane fixe pentru mentinerea legaturii sau intocmirii documentatiei in vederea achizitionarii unor aparate de aer conditionat care sa nu afecteze posibilitatea de miscare a agentilor in posturile paza, suntem in postura de a considera ca managerul sef Dirtu Sorin ori este setat a ne trata cu indiferenta ori incearca un abuz doar pentru ca ... SNLP!

Oricum ar gandi sau s-ar comporta managerul sef, este evident faptul ca noi, SNLP Bacau, vom reactiona si nu vom lasa ca aceste lucruri sa degenereze. Luam lucrurile pe rand, pastrand in prima faza doza de respect si maleabilitate, printre principiile de baza ale structurii SNLP in execitarea muncii sindicale. Cat se poate! Cat nu, conform unei lozinci deja cunoscuta a SNLP si putin improvizata..."raspundem la sfidare, c-o reactie si mai mare!"

5 comentarii:

 1. A venit , ne - a gasit cum eram . . . Ne va lasa mai saraci si mai prosti decat eram.

  RăspundețiȘtergere
 2. Directorul in costum . Manager bun sau ce ?

  Oare este adevarat ca este nepasator fata de drepturile noastre ?
  Oare este lipsit de empatie si de cea mai mica remuscare ?
  Oare sub masca lui ” fermecatoare, inteligenta ”se ascunde un tip necrutator si razbunator , lipsit de capacitati manageriale si abilitati organizationale ?
  Oare palaria nu este prea mare pentru el ?
  Oare isi foloseste pozitia si puterea pentru motive personale si egoiste ?
  Oare chiar ar trebui sa toleram o astfel de persoana printre noi, careia nu-i pasa de oameni, desi aparent ...are usa deschisa pentru oricine ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce usor e sa dam vine pe cei din jur.daca ar fi vointa si intelegere din partea tuturor indiferent ca e agent ofiter,director etc lucrurile ar merge mult mai bine...fiecare face ce vrea in penitenciarul bacau.nu mai stim de respect,rusine...stam si ne plangem ca directorul nu face nimic...dar noi ce facem???ne sapam unul pe altul si ducem grija celor din jur...la cum se munceste in penitenciarul bacau daca il fii in director mai ferm ne-ar arde din orice poziție!!!atât timp cat noi nu ne schimbam mentalitatea nu va fii bine niciodata indiferent cine va fii director!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa cum stiti domnule Anonim SNLP Bacau nu este fanul nici unui director din cadrul Penitenciarului Bacau (asa cum dumneavoastra dati de inteles ca ati fi), atitat timp cit acesta nu respecta legea si mai ales nu respecta omul, prin actiunile sau inactiunile intreprinse. Daca tot ati vorbit de respect, consider ca acesta trebuie sa vina si de sus in jos, asa cum la ora actual acesta vine de jos in sus. De asemenea ,contrar opiniei dumneavoastra ,consideram ca, in Penitenciarul Bacau colegii nostri muncesc foarte mult si foarte bine, avand in vedere lipsurile de infrastructura evidente, lipsa de personal, dar si avand in vedere numarul mic de evenimente negative produse, precum si numarul relativ mare de obiecte interzise gasite. Concluzionand noi ca structura sindicala , nu dam vina pe cei din jur, ci pur si simplu expunem niste fapte reale si cerem doar solutii decente la problemele expuse...

   Ștergere
 4. Anonim - pupa-l in continuare pe sef -sefi - in dos si vei fi cel mai sanatos si cel mai bine vazut dintre colegi ....PUPINCURISTULE !

  RăspundețiȘtergere