sâmbătă, 18 martie 2017

SNLP Bacau. Un nou inceput!


SNLP Bacau se reinventeaza si vine in sprijinul membrilor de sindicat cu o platforma on-line, dedicata exclusiv informarii continue si obiective, posibilitatii salariatilor de a-si exprima of-urile prin intermediul comentariilor si, nu in ultimul rand, prezentarii tuturor problemelor care afecteaza grav interesele personale, sociale si profesionale ale salariatilor penitenciarului Bacau. 

Eforturile filialei SNLP Bacau de a va reprezenta interesele s-au intersectat in multe randuri cu oprelisti institutionale, dirijate cu "mana de fier" de catre actualul director al penitenciarului, comisarul sef Dirtu Sorin. Aceasta atitudine si inclusiv tendinta parohiala a acestui director de a canta prohodul salariatilor penitenciarului Bacau, vor fi impachetate cu grija de catre reprezentantii filialei SNLP Bacau si transmise forurilor interesate de anchete. 

Nu declansam nici un jihad impotriva vreunei persoane. Deschidem insa drumul spre normalitate, spre o lupta sindicala corecta, bazata pe certitudini, loialitate fata de interesele legitime ale membrilor de sindicat afiliati SNLP si scoaterea la lumina a tuturor eventualelor incercari de abuz managerial. Nu ne dezicem nici de optiunea de a clarifica fondul probelemelor prin dialog continuu si sustinut, in fapt, esenta functionarii si organizarii structurii SNLP.

SNLP Bacau, cu si despre oameni !

2 comentarii:

  1. Felicitari! Penitenciarul Bacau trebuie sa se adapteze nevoilor salariatilor. Forta SNLP !

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent de care parte a baricadei te afli , nu poti sa ramai vesnic indiferent .Destul cu ipostaza de spectator.Asteptam cu deosebit interes aceasta noua deschidere de ,,stagiune ,,

    RăspundețiȘtergere