vineri, 8 septembrie 2017

Interpelare SNLP Bacau. Raspuns ANPLa sfârșitul lunii August 2017 am înaintat două adrese, alături de probatoriul necesar, către Direcția Inspecție Penitenciare și Direcția Medicală din ANP.

Problematica cuprinsă în cele două adrese a fost una diversă, începând de la condițiile de muncă primitive din unele sectoare de activitate până la o parte dintre abuzurile exercitate de unii membri ai actualei conduceri a Penitenciarului Bacău.

Drept urmare, in data de 07.09.2017, începând cu orele 09.40, s-a prezențat in penitenciarul Bacau un număr de 4 membri din cele două structuri de control din ANP.

Așteptăm cu nerăbdare concluziile dumnealor având în vedere ca am avut un feedback pozitiv din partea acestora, unele sesizări confirmandu-se.

Presedintele SNLP Bacau a reușit să discute personal cu membrii acestor structuri, răspunzând solicitărilor acestora în mod obiectiv, cu precizările necesare. De asemenea, vom reveni cu cele doua adrese si cu raspunsul comisiei ANP in cel mai scurt timp, cand ne va parveni.

Filiala SNLP Bacau va continua să întreprindă demersuri în interesul respectării drepturilor dumneavoastră.

Sima Marius-Florin
Presedinte SNLP Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu